Verilerinizi Silin
Notlarınız cihazlarınızda ve kendi iCloud Drive cihazınızda yayınlanır, böylece herhangi birini kendiniz silebilirsiniz. İşte parça parça nasıl yapılacağı.
Silme işlemi son işlemdir
Strawberry Notes'de çöp yok. iCloud aracılığıyla senkronize edilen her cihazdan silinmiş bir not silinir. Geri dönmenin tek yolu, dışa aktardığınız ve geri yüklediğiniz daha önceki bir yedeklemedir. Yedeklemeyi İçe Aktar.
Notlar ve klasörler
- Kitaplığınızda bir notu veya klasörü basılı tutun ve ardından simgesine dokunun. Sil. Veya bir notun içinde simgesine dokunun. ⋯ ve seç Bu Notu Sil.
- İle onayla Sil.
Bir notun silinmesi aynı zamanda alt notlarını ve resimler, PDF'ler ve diğer ekler de dahil olmak üzere içindeki her şeyi de siler. Aynı anda birkaç tanesini silmek için kütüphanede Seç'i kullanın ve çöp kutusu düğmesine dokunun.
Flashcard desteleri ve kartlar
- Bir desteyi silmek için, Bilgi Kartları sekmesine basın, desteyi basılı tutun ve öğesine dokunun. Sil.
- Tek bir kartı silmek için desteyi şununla açın: Desteyi Düzenle ve o kartın sayfasındaki her şeyi temizleyin.
Silinen bir kartın inceleme geçmişi de onunla birlikte gelir.
Yapay zeka sohbetleri
- Bir notta AI panelini açın ve açmak için sohbet başlığına dokunun Sohbet geçmişi.
- Sohbeti kaydırın ve dokunun Silveya basılı tutun ve öğesine dokunun. Sil….
Sohbetler not başına, cihazlarınızda ve iCloud cihazınızda saklanır. Bir sohbeti silmek, senkronize edildiği her yerden silinir.
Yayınladığınız şeyler
- Kitaplığınızda öğesine dokunun. ⋯ ve seç Gönderimlerim.
- Dokunun Yayından kaldır halka açık bir öğe üzerinde veya Çekilme hala incelenmeyi bekleyenlerden biri.
Öğe topluluk galerisinden ve depolama alanımızdan kaldırıldı. Başkalarının notlarına önceden eklediği kopyalar kendilerinde kalır.
AI izni ve OpenRouter anahtarınız
- Yapay zeka sağlayıcılarıyla paylaşımı durdurmak için Ayarlar (kenar çubuğunun üst kısmındaki Strawberry Notes adına dokunun), şuraya gidin: Yapay Zeka Asistanıve dokunun İzni Geri Çek. AI, siz tekrar izin verene kadar kapalı kalır.
- Kendi OpenRouter anahtarınızı kullanıyorsanız AI panelini açın, ⋯, seç OpenRouter anahtarıve dokunun Anahtarı kaldır. Anahtar yalnızca cihazınızda saklandı.
iCloud kopyanız
- Senkronizasyonu durdurmak için açın Ayarlar Strawberry Notes'de şuraya gidin: Senkronizasyonve kapatın iCloud Senkronizasyonu. Bu hiçbir şeyi silmez: notlarınız cihazda ve iCloud'de kalır.
- iCloud kopyasını silmek için iPad veya iPhone dosyasını açın. Ayarlar uygulamasına dokunun, adınıza dokunun ve ardından iCloud, depolama alanınızı yönetin, seçin Strawberry Notesve verilerini silin. Apple'nin tam etiketleri iOS sürümüne göre değişir.
iCloud kopyasının silinmesi, söz konusu Apple ID ile senkronize edilen her cihazdan silinir.
Yedeklemeler
Yaptığınız yedeklemeler Tüm Notları Dışa Aktar örneğin Dosyalar uygulamasında kendi kaydettiğiniz dosyalardır. Bunları kaydettiğiniz yerden silin.
Her şey siliniyor
Tek bir silme düğmesi yoktur. Her şeyi kaldırmak için:
- Yukarıda açıklandığı gibi iCloud kopyasını silin.
- Strawberry Notes uygulamasını her iPad ve iPhone'den silin.
- Dışa aktardığınız tüm yedekleme dosyalarını silin.
- Bir hesabınız varsa, hesabını sil.
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Bir şey uygulamadan kaldırılamıyorsa bizimle iletişime geçin.